Sports Sticker Momenten & Campagnes

Haal jouw Chiquita fitnessstickers in huis.

Sports Sticker Momenten & Campagnes

juli 6th 2020 ・ 5 leestijd in min

Chiquita maakt zich klaar voor de start van een speciale editie van onze iconische Blauwe Sticker voor iedereen die helemaal gek is op fitness.

Dankzij het ongelooflijke succes van onze campagne voor 2019 bereiden we deze zomer drie nieuwe fantastische fitness challenges voor, met 12 gloednieuwe stickers om te verzamelen.

De drie uitdagingen hebben te maken met drie soorten oefeningen: de warming-up, om je lichaam klaar te stomen voor een training; thuistraining, een volledige serie makkelijke oefeningen voor iedereen die er ondertussen aan gewend is om dagelijks thuis te trainen; en mindfulness, geweldige manieren om te ontspannen na een trainingssessie (of een snellere manier voor iedereen die liever kleine beetjes aan beweging wil doen). Er zijn drie video’s beschikbaar waarin elk van de drie oefeningen wordt uitgelegd.

De Fitnessstickers gaan samen met zes speciale fitnessrecepten,die aan elk van de uitdagingen gewijd zijn. Je kunt deelnemen aan Chiquita’s nieuwe online game: een ‘Match It’-uitdaging waarbij deelnemers worden gevraagd om de oefening die de vrolijke banaan uitvoert te identificeren en deze te combineren met de bijbehorende oefening. Combineer 8 stickers en maak kans op geweldige prijzen van Chiquita’s sportbundel.

Chiquita bananen bieden de beste smaak en kwaliteit, en als het om fitness gaat, zijn ze echt een superfruit. Bananen zitten vol met essentiële vitamines en mineralen zoals B2 die helpen de energievoorziening van het lichaam op peil te houden. Dit maakt ze een uitstekend onderdeel van een fitnessdieet. Bananen zijn ook ideaal voor fitnessliefhebbers omdat ze fructose bevatten, een goede en natuurlijke suiker. Als je fructose combineert met een rijke portie vezels, worden de suikers langzaam verteerd en opgenomen, waardoor een ”suikeroverdosis” wordt voorkomen en duurzame energie wordt gegarandeerd.

De oplosbare vezels in bananen helpen ook het slechte cholesterol te verlagen en het risico op hartziekten en diabetes type 2 te verminderen. Omdat bananen rijk zijn aan kalium en natriumarm, kunnen ze je helpen goed te slapen en je beschermen tegen een hartaanval en beroerte.

De goedheid van onze bananen maakt ze tot de perfecte bondgenoot als je op zoek bent naar een gezond, voedzaam en lekker dieet. En je kunt een breed scala voedzame recepten vinden die je laten watertanden op onze website. Chiquita bananen kunnen op veel manieren en voor veel verschillende gelegenheden worden gebruikt. Gebruik ze als tussendoortje of als ingrediënt van een heerlijke cake, muffin, pannenkoek of brood.

De fitnessstickers komen deze zomer in de winkels te liggen. Noord-Amerika ontvangt ze begin juli, gevolgd door Europa en de rest van de wereld. Vergeet niet mee te doen zodat het plezier kan beginnen.

Volg Miss Chiquita op Instagram.

[instagram-feed user=”chiquitabanana” hashtag=”#ChiquitaChallenge” followtext=”Follow me”]

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link