Chiquita appelbananen

Chiquita Appelbananen: stevig, zoeter en kleiner.

De appelbananen van Chiquita zijn heerlijk, of ze nu in fruitsalades worden gedaan, in smoothies worden gemengd, in brood worden gebakken of gewoon als een gezond tussendoortje worden gegeten. Een gemiddelde appelbanaan is ongeveer vier centimeter lang en ze hebben een lichtgele schil die zwart wordt naarmate de banaan rijpt.

Voedingswaarde

Zoals alle bananen, zijn appelbananen een zeer goede bron van kalium. Een portie van 100 gram levert 10% van de dagelijkse hoeveelheid voor deze belangrijke voedingsstof. Door de hoeveelheid kalium in je dieet te verhogen door voedingsmiddelen als appelbananen kan je beter beschermd zijn tegen een hoge hypertensie, vooral bij mensen die gevoelig zijn voor natrium. Hypertensie of hoge bloeddruk is een veel voorkomende risicofactor voor een beroerte, coronaire hartziekte (CHD), congestief hartfalen (CHF), nierziekte en perifere arteriële ziekte (PAD).

Heel duidelijk, maar
  • composteerbaar ohne abfalle
  • vegan vegetarian chiquita
  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!