Chiquita biologisch bananen

Chiquita Biologisch bananen: natuurlijk een geweldige smaak 

Denk jij na over de toekomst van de natuur, de aarde en de volgende generaties? En geef jij de voorkeur aan organisch en biologisch eten dat naast lekker ook nog eens enorm gezond is? Dan heeft Chiquita een banaan voor je!

Nu kun je jouw gezin op een fantastische wijze op een uitstekende banaan trakteren. De biologische bananen van Chiquita smaken niet alleen geweldig, maar zijn ook van nature vetvrij. Daarnaast bevatten ze geen gluten en zijn het dus fantastische gezonde en glutenvrije snacks. En dat is nog niet alles! Chiquita bananen zijn een kaliumrijk fruit en bevatten ze heel veel vezels. Daarnaast zijn onze biologische bananen allemaal 100% organisch geteeld, waardoor je niet alleen voor jezelf, maar ook nog eens voor de natuur zorgt.

Hoe weet je dat je een biologische Chiquita banaan te pakken hebt? Het is heel gemakkelijk! Onze biologische bananen bevatten naast de oh-zo-vertrouwde blauwe Chiquita-sticker ook een groene sticker met het biologische certificeringskenmerk. Lukt het je niet om ze in de schappen te vinden of verkoopt jouw supermarkt nog geen  biologische bananen van Chiquita? Aarzel dan niet om er om te vragen!

De biologische bananen van Chiquita worden op een manier geproduceerd die een duurzame, gezonde levensstijl kan bevorderen, waarbij er naast op de natuur ook nog op de mensenrechten wordt gelet in het gebied waar onze bananen geteeld worden. Maar voordat een product officieel 100% biologisch mag worden genoemd, moet een door de U.S. Department of Agriculture goedgekeurde certificeerder de plaats waar onze bananen worden gekweekt inspecteren om te verzekeren dat de teler aan alle regels en vereisten van de biologische normen van de USDA voldoet.

Heel duidelijk, maar
  • composteerbaar ohne abfalle
  • vegan vegetarian chiquita
  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!