Houd je lichaam en geest gezond met Chiquita-fitnessstickers

Maak kans op sportmerchandise van Chiquita!

Maak kans op sportmerchandise van Chiquita!
SPEEL MEE!

Chiquita lanceert zes nieuwe smakelijke recepten om van te genieten terwijl je je energieniveau hoog houdt met de nieuwe fitness-stickeroefeningen.

Chiquita-bananen zitten boordevol natuurlijke mineralen zoals kalium en magnesium en vitamines zoals C6 en B6 en zijn de perfecte snack voor of juist na je training. Onze bananen zijn de ideale snack om altijd bij je te hebben of om mee te nemen tijdens het sporten. Door de natuurlijke beschermende schil zijn bananen altijd vers en klaar om op te eten.

Na een training is een maaltijd essentieel. Het herstelt je lichaam en maakt je spieren sterker. Mijn Chiquita bananeneiwitshake is de perfecte oplossing om alle essentiële voedingsstoffen in balans te brengen en spieren op te bouwen. Helemaal na een sportsessie!

Al het lekkere van mijn Chiquita-bananenbrood in een reep voor onderweg? Ja. Het kan! De heerlijke bananensmaak van mijn nieuwste recept doet je versteld staan. Het geeft jou alle essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt om je dag een boost te geven.

Mijn warming-up shake met pindakaas en Chiquita-banaan is een complete maaltijd om voor je training van te genieten. Deze shake van heerlijke Chiquita-bananen houdt je bloedsuikerspiegel stabiel en geeft je de energie die je nodig hebt.

Chiquita is terug met 12 nieuwe fitness-stickers en lanceert deze keer ook 3 fitness-challenges.

Warming-up

Omdat we tegenwoordig veel meer thuis moeten doen, doe je de Chiquita work-out challenge ook gewoon vanuit je woonkamer, logeerkamer of waar je ook maar een thuisfitness hebt. Er zijn er in totaal zeven oefeningen die je kunt doen. Ook leuk voor je dagelijkse training!
We hebben allemaal wel eens stressvolle momenten in ons leven. Zelfs wanneer het lukt om ons lichaam gezond te houden, is het net zo belangrijk om tijd te nemen voor onze mentale gezondheid. We hebben twee mindfulness-technieken om een training positief en in alle rust te beginnen of af te sluiten.
  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap