Kies voor de beste snack voor en na het sporten

Maak kans op sportmerchandise van Chiquita!

Maak kans op sportmerchandise van Chiquita!
SPEEL MEE!

Haal alles uit je sportsessie met onze bananenrecepten en stickers

Chiquita-bananen zitten boordevol natuurlijke mineralen zoals kalium en magnesium en vitamines zoals C6 en B6 en zijn de perfecte snack voor of juist na je training. Onze bananen zijn de ideale snack om altijd bij je te hebben of om mee te nemen tijdens het sporten. Door de natuurlijke beschermende schil zijn bananen altijd vers en klaar om op te eten.

Wat een geluk! Chiquita lanceert zes nieuwe smakelijke bananenrecepten met nieuwe fitness-stickeroefeningen om van te profiteren. Zo houd jij je energieniveau hoog terwijl je geniet van heerlijke recepten en blijf je actief door onze tips, of je nu thuis sport of erop uittrekt.

Onze bananen zitten boordevol natuurlijke mineralen en vitamines en zijn de perfecte snack voor of juist na je training. Ze leveren je een geweldige dosis energie zodat jij alles uit je training kan halen of na je training geweldig kan herstellen. Onze bananen zijn daarnaast ook nog eens een kaliumrijke vrucht. Bananen zijn de ideale gezonde snack om altijd bij je te hebben of om mee te nemen tijdens het sporten. Door de natuurlijke beschermende schil zijn bananen altijd vers en klaar om op te eten, neem je ze met gemak overal mee naartoe en heb je ook nog eens geen afval. Dus waar wacht je nog op? Sla aan de slag en haal alles uit je training, of je nu voetbalt, ga voor een bootcampsessie buiten of dat je erop uittrekt voor een rondje hardlopen in de natuur.

Eiwitrepen van Chiquita bananenbrood

Al het lekkere van ons Chiquita bananenbrood in een reep voor onderweg? Ja. Het kan! De heerlijke bananensmaak van ons nieuwste recept doet je versteld staan. Het geeft jou geweldige voedingsstoffen die je nodig hebt om je dag een boost te geven. Zo zie je maar dat bananen een perfecte on-the-go-snack zijn!

Chiquita Banana eiwitshake na een training

Na een training is een maaltijd essentieel. Het herstelt je lichaam en maakt je spieren sterker. Onze Chiquita bananeneiwitshake is de perfecte oplossing om alle essentiële voedingsstoffen in balans te brengen en spieren op te bouwen. Helemaal na een sportsessie! En wist je trouwens ook dat bananen echt geweldige voeding tegen spierpijn zijn?

Warming-up shake met pindakaas en Chiquita banaan

Onze warming-up shake met pindakaas en Chiquita banaan is een complete en voedzame maaltijd om voor je training van te genieten. Deze shake van heerlijke Chiquita bananen geeft je de energie die je nodig hebt.

Chiquita is terug met 12 nieuwe fitness-stickers en lanceert deze keer ook 3 fitness-challenges.

We hebben oefeningen voor de warming-up-, work-out challenges en mindfulness-oefeningen die je zelfs vanuit huis kunt volgen. En vergeet niet om onze gezonde bananen aan je fitnessroutine toe te voegen. Chiquita-bananen door hun uitstekende kwaliteit en geweldige smaak zijn bananen de ideale snack voor elke activiteit.

Warming-upfitness-stickers van Chiquita De warming-up is een essentieel onderdeel van elke training. Het maakt je spieren los, verhoogt je hartslag en helpt om het bloed door je lichaam te pompen. Zo krijgt je lichaam de zuurstof die je spieren en ledematen nodig hebben om goed te functioneren. Chiquita heeft twee warming-up-stickers die je kunt doen voor je training, inclusief strekoefeningen voor je benen en je rug. Wij helpen je bij je opwarming, zo zie je maar dat Chiquita een perfecte snack voor het sporten is.
Work-outfitness-stickers van Chiquita Omdat we tegenwoordig veel meer thuis moeten doen, doe je de Chiquita work-outchallenge ook gewoon vanuit je woonkamer, logeerkamer of waar je ook maar een thuisfitness hebt. Er zijn er in totaal zeven oefeningen die je kunt doen. Ook leuk voor je dagelijkse training!
Work-outfitness-stickers van Chiquita Omdat we tegenwoordig veel meer thuis moeten doen, doe je de Chiquita work-outchallenge ook gewoon vanuit je woonkamer, logeerkamer of waar je ook maar een thuisfitness hebt. Er zijn er in totaal zeven oefeningen die je kunt doen. Ook leuk voor je dagelijkse training!
Mindfulness fitness-stickers van Chiquita We hebben allemaal wel eens stressvolle momenten in ons leven. Zelfs wanneer het lukt om ons lichaam gezond te houden, is het net zo belangrijk om tijd te nemen voor onze mentale gezondheid. We hebben twee mindfulness-technieken om een training positief en in alle rust te beginnen of af te sluiten.
  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link