Keukenprinsen En -Prinsessen Nieuws

Chiquita viert de eerste dag van de zomer met verfrissende recepten

Keukenprinsen En -Prinsessen Nieuws

juli 1st 2022 ・ leestijd in min

Het is zomer! Zomer betekent eindelijk naar buiten gaan, actief worden en de dagen van binnenblijven achter je laten. Of je nu de eerste officiële dag van de zomer op 21 juni lekker buiten viert of een lijst met activiteiten plant, met Chiquita bananen blijf je fris, gevoed en energiek tijdens al die uren in de zon!

Chiquita bananen zijn niet alleen heerlijk, ze zijn ook goed voor je en zitten vol voedingsstoffen, waaronder essentiële vitaminen, vezels en mineralen. Traditionele zomersnacks zoals chips en ander bewerkt voedsel, zit meestal vol met natrium, wat eraan kan bijdragen dat je water vasthoudt en kan zorgen voor verhoogde bloeddruk. Bananen zijn van nature natriumvrij en bevatten veel kalium, vitamine B6 en essentiële voedingsstoffen die helpen om vermoeidheid te verminderen, zodat je vol energie kunt blijven doorgaan. Precies wat je nodig hebt voor een actieve en gezonde zomer.

Hierbij een paar Chiquita bananenrecepten voor de zomer, die je genoeg energie geven voor een zomer vol plezier met familie en vrienden.

Nicecream van bevroren bananen van Chiquita

Een van de heerlijkste dingen van de zomer zijn de eindeloze middagen samen met vrienden. Barbecueën, lange ontspannen lunches, afternoon tea, wandelingen in het park, enz. Een lekker, gezond en koud dessert kan de perfecte aanvulling zijn op deze zonnige dagen. Als je een vetarm, gezond alternatief voor ijs zoekt, dan is dit het ideale recept voor een zomerse snack. Leg gewoon een paar Chiquita bananen in de vriezer (de avond voor de barbecue) en je maakt in een handomdraai vers en fruitig nice cream. Kinderen vinden het heerlijk om op een warme middag af te koelen met iets kouds en zoets, maar ook volwassenen zullen in de rij staan. Zorg ervoor dat je genoeg hebt!

Smoothie van bevroren banaan en matcha van Chiquita

Dit smoothierecept is geïnspireerd op zomerse wellness. Het combineert de fruitige heerlijkheid van een Chiquita banaan met de exotische smaak van matcha, gedrenkt in een ijskoude melk naar keuze. Of je nu in de stemming bent voor een ochtendmeditatie of een yogales, dit recept is perfect voor of na je wellnessactiviteit – vul een kan en pak je mat om van deze lekkere cool-down snack te genieten.

Gezonde komkommer granita met Chiquita banaan en munt

Een van de leuke dingen van de zomer zijn de warmere avonden, waarop we graag buiten eten. Wat is een betere manier dan om af te koelen na een dag op het strand of in het park dan een granita gevuld met verfrissende en hydraterende komkommer en Chiquita banaan? Lactosevrij en boordevol vitaminen, zou dit heerlijke drankje wel eens uw nieuwe favoriete drankje kunnen worden.

Gezonde gebakken Chiquita bananenchips

Deze zomer kunnen veel mensen niet wachten om hun vakantiekleding aan te trekken en op avontuur te gaan! Of je nu tijd doorbrengt in een auto op een roadtrip, of met het vliegtuig gaat, dit gezonde en heerlijke recept voor gebakken bananenchips is een perfecte snack waar je geen genoeg van kunt krijgen. Deze chips worden gebakken in plaats van gefrituurd, waardoor ze licht en heerlijk blijven. Het gebruik van Chiquita bananen zorgt voor een natuurlijke zoetstof, zodat er geen extra suiker nodig is.

Fruitsalade met Chiquita bananen in kokoskom

Als je aan bananen denkt, denk je aan zonneschijn. Met dit tropische en sensationele dessert haal je de zon in huis. Waan je op een wit strand terwijl je geniet van heerlijke Chiquita bananen, ananassen en kokosnoot terwijl je een boost krijgt van de antioxidanten. De smaak van de tropen!

Het is tijd om enthousiast te worden en naar buiten te gaan! Het zijn weer zonnige dagen en de vakantie is weer begonnen. We hopen dat deze recepten u zullen bevallen – de perfecte manier om Chiquita-bananen tot het middelpunt van uw zomer te maken. Met veel kalium voor vitaliteit en vitamine B6 om uw veerkracht een boost te geven, geniet van de zomer met een glimlach

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link