Sticker Momenten & Campagnes

Chiquita stimuleert de bewustwording van borstkanker met een Limited Pink Sticker-serie

Sticker Momenten & Campagnes

september 28th 2020 ・ 4 leestijd in min

Ter ere van de National Breast Cancer Awareness Month in oktober geeft Chiquita de iconische blauwe sticker een roze make-over die past bij Pink Ribbon: het internationale symbool voor bewustwording van borstkanker.

Al voor het vierde jaar op rij sieren de roze Chiquita stickers – in beperkte oplage – wereldwijd 200 miljoen bananen. Het hele project is in samenwerking met de American Cancer Society.

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. De ziekte staat op plaats twee in de top van meest voorkomende kankervormen in het algemeen. Met de Pink Sticker van Chiquita kan het merk steun betuigen tijdens de Breast Cancer Awareness Month.

Chiquita stimuleert de bewustwording van borstkanker met een Limited Pink Sticker-serie

We zijn verheugd om opnieuw de steun van Chiquita te hebben om zo de bewustwording van borstkanker te vergroten. Door de steun van gelijkgestemde partners zoals Chiquita, kunnen we meer mensen voorlichten over het belang van een gezonde levensstijl en vroege opsporing. Ook kunnen we ondersteuning bieden aan patiënten en overlevers via zorgverlenings- en herstelprogramma's.

Brant Woodward, Executive Vice President van ACS Regio Zuidoost

Het bananenmerk werkt samen met de American Cancer Society en samen creëerden ze een aantal heerlijke recepten. Een smoothie met Chiquita banaan, peer, kurkuma, gember, een Smoothie met Chiquita banaan met rode biet, wortelen, komkommers, een smoothie met Chiquita banaan, mango en ananas, een gezonde pudding-fruitsalade van Chiquita, Chiquita banaan-havermoutkoekjes met twee ingrediënten en een Chiquita bananensorbet met verse frambozensaus. Elk recept voldoet aan de voedingsrichtlijnen van de ACS en is bedoeld om consumenten te leren waarom het belangrijk is om een uitgebalanceerd dieet te volgen.

Chiquita is er trots op om op te treden als een 'goede buur'. We willen graag de bewustwording van borstkanker steunen: een ziekte die vrouwen en hun families over de hele wereld treft. Aangezien onze eigen ambassadeur - Miss Chiquita - een vrouw is, vinden we het belangrijk om dit doel onder de aandacht te brengen. We hopen bij te dragen aan de vooruitgang die wereldwijd wordt geboekt.

Jamie Postell, verkoopdirecteur voor Noord-Amerika.
Chiquita stimuleert de bewustwording van borstkanker met een Limited Pink Sticker-serie

Naast de ACS heeft Chiquita de krachten gebundeld met kankerorganisaties over de hele wereld, waaronder Pink Ribbon in Duitsland, Fondazione AIRC in Italië en Ana Ross Foundation in Costa Rica, die roze gezichtsmaskers gaat uitdelen aan de landarbeiders en hun families van haar partnerboerderij: Grupo Calindo.

Bezoek onze voor heerlijke recepten en meer informatie over het Pink Sticker-programma van Chiquita.

 

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link