Sticker Momenten & Campagnes

Doe mee met de #ChiquitaChallenge met de geweldige Bananenman

Sticker Momenten & Campagnes

juli 14th 2020 ・ 2 leestijd in min

Onze vrolijke gele vriend lanceert de nieuwe #ChiquitaChallenge, met een geweldige nieuwe reeks fitness-stickers!

Hij is geel, geweldig en kan niet wachten om je te ontmoeten en te laten zien hoe je de nieuwe Chiquita Fitness-stickeroefeningen in stijl kunt voltooien! De Bananenman houdt van (virtueel) reizen over de hele wereld. Hij vrolijkt je graag op, leert je alles over cultuur en eten én legt graag uit hoe Chiquita-bananen niet alleen ongelooflijk lekker, maar ook heel erg goed voor je zijn.

Onze vrolijke gele vriend lanceert de nieuwe #ChiquitaChallenge , met een geweldige nieuwe reeks fitness-stickers. Hij is ontzettend behulpzaam en houdt van een groot Chiquita-feest, vooral als hij een heerlijke banaan kan meenemen. De 12 fitness-stickers laten zien hoe je je kunt opwarmen, trainen en mindfulness kunt gebruiken om te ontspannen na het sporten. Binnenkort spot je ze op de Chiquita-bananen in de winkel!

 

Bananenman weet dat Chiquita-bananen barsten van de beste kwaliteit en smaak, maar ook van gezonde vitamines en mineralen . Wat dacht je van vitamine C, vitamine B2 (om de energievoorziening van het lichaam te behouden), mangaan en kalium? Ze helpen allemaal het lichaam te beschermen en een gezond hart te houden. Met andere woorden: ze zijn de perfecte fruitige kracht die je nodig hebt om fit te blijven.

Bananenman neemt ook Chiquita’s TikTok en Instagram over, zodat hij iedereen precies kan laten zien hoe je de fantastische fitnessoefeningen van de stickers kunt uitvoeren. En hij wil ook graag zien hoe jij ze doet! Plaats je eigen oefeningen online met de hashtag #ChiquitaChallenge op TikTok en Instagram. Kun jij de oefeningen beter doen dan Bananenman? Dat wil hij dan wel eens zien!

 

Chiquita’s online spelletje biedt een ‘Match It’-uitdaging. We vragen de deelnemers dan welke oefening de vrolijke banaan uitvoert. Combineer alle stickers en maak kans op geweldige prijzen van Chiquita.

Kijk ook uit naar de Bananenman terwijl je aan het sporten bent, want hij reist veel rond. Misschien vind je hem als hij op zoek is naar iets geels bij jou in de buurt. Geel is zijn favoriete kleur, omdat het hem doet denken aan zonneschijn en bananen. Het geeft hem zijn super-bananenkracht en extra macht. Doe mee met de #ChiquitaChallenge.

 

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link