Sticker Momenten & Campagnes

Chiquita Introduceert de Gezondheidsvoordelen van Bananen in de Nieuwe Stickerserie

Sticker Momenten & Campagnes

februari 1st 2021 ・ 3 leestijd in min

Chiquita zet haar missie voort om de leuke kant van gezond leven in het nieuwe jaar te benadrukken. Dit doen we door het lanceren van een nieuwe stickerserie in beperkte oplage. Deze serie is gericht op de voordelen van Chiquita bananen. De stickers zullen vanaf eind januari en heel februari miljoenen bananen sieren.

De getransformeerde blauwe stickers bevatten een combinatie van essentiële vitamines en voedingsstoffen die in Chiquita bananen voorkomen, samen met speelse uitspraken zoals “De snoepreep van de natuur” en “Brandstof voor de spits” die de veelzijdigheid van het heerlijke fruit laten zien.

De ingrediëntenstickers zijn een tijdige knipoog naar de huidige trends, zoals een recente studie meldt dat 77% van de Amerikaanse volwassenen actief werkt aan het verbeteren van hun gezondheid. Met dit in gedachten wil Chiquita consumenten voorlichten over de gezondheidsvoordelen en het gemak van het eten van bananen.

"Terwijl mensen blijven letten op hun gezondheid, hoopt Chiquita dat deze stickerserie een leuke herinnering zal zijn dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn. Of ze nu worden gegeten als tussendoortje of in een smaakvol recept, Chiquita bananen zijn een heerlijke en eenvoudige manier om essentiële vitamines en voedingsstoffen aan elk dieet toe te voegen."

Tina Varjabedian, Marketing Manager Noord-Amerika voor Chiquita.

Bananenvoeding – de voordelen van het eten van Chiquita bananen

Een Chiquita banaan is rijk aan vele essentiële vitamines en mineralen, dus genieten van een Chiquita banaan kan bijdragen aan een goed gebalanceerde, gezondere levensstijl. Elke gele banaan zit boordevol vezels, vitamine B6 en natuurlijke suikers. Deze voedingsstoffen helpen het lichaam de hele dag verzadigd te houden en zorgen voor langdurige energie zonder de hoogte- en dieptepunten van het stijgen van de bloedsuikerspiegel. Bananen hebben ook een hoog kaliumgehalte, wat essentieel is voor het opbouwen van droge spieren en het beschermen van het hart.

De zoete smaak en het aanpassingsvermogen van Chiquita bananen maken ze tot een perfect op zichzelf staand tussendoortje, als aanvulling op een stevig ontbijt, of als een gezondere keuze in een luxe toetje. Om bananenliefhebbers aan te moedigen nieuwe en creatieve manieren te vinden om bananen in de keuken te gebruiken, heeft Chiquita een verscheidenheid aan bananenrecepten ontwikkeld die fans thuis kunnen maken.

Bezoek www.chiquita.com voor meer informatie over de nieuwe reeks ingrediëntenstickers van Chiquita.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link