Gezondheid En Voordelen

Goede snacks waar iedereen in de zomer van houdt

Gezondheid En Voordelen

juni 10th 2020 ・ 3 leestijd in min

Eindelijk is het zover. Het is zomer. Hét moment om op vakantie te gaan, om bij te komen van lange werk- of studiedagen en om even tot jezelf te komen.

Geniet van die fijne momenten in de zon, waarin je kunt  picknicken, een duik kunt nemen, of een dutje kunt doen bij het zwembad, kunt genieten in de golven of heerlijk in een luie stoel tijdens een zwoele zomeravond ongestoord een boek kunt lezen. Je hoeft er niet lang meer op te wachten! Een Chiquita-banaan is de perfecte, makkelijke en gezonde snack voor een zomers dagje uit en een van de gemakkelijkste fruitsoorten om onderweg te eten. Stop er een paar in je tas en je bent klaar om op pad te gaan!

Grote kans dat iedereen in je gezin van Chiquita-bananen houdt. Jongere kinderen zijn vaak gek op de heerlijke, romige smaak, waardoor bananen een ideale snack voor kinderen zijn. En volwassenen vinden het vooral fijn dat ze makkelijk te eten en goed te verteren zijn. Door de voordelen op het gebied van gezondheid en door de energie die ze leveren, zijn ze het favoriete tussendoortje voor sporters binnen het gezin én bij degenen die liever ontspannen op het strand. En voor zij die tijdens de zomer op de lijn letten zijn ze de perfecte caloriearme snack. Zo zie je maar dat je iedereen al snel tevreden kan maken met bananen.

Onze bananen zijn voor iedereen de ideale zomerse snack, omdat je ze makkelijk overal mee naartoe neemt. Ze hebben hun eigen stevige, natuurlijke en biologisch afbreekbare verpakking. En een extra plastic verpakking is dus niet nodig! Neem ze gerust de hele dag mee in je jas- of broekzak. Bederven doen ze niet! Zo heb je altijd iets lekkers bij de hand.

De ideale gezonde snack voor op vakanties

Ga je deze zomer op vakantie of plan je een dagje of weekendje uit? Vergeet dan niet om bananen mee te nemen. Ze zijn een praktische, snelle snack die je overal mee naartoe kan nemen. Daarnaast bieden ze je ook nog eens veel energie. Ideaal om je door een lange reis heen te slaan. Neem er een paar mee, deel ze uit aan je vrienden of  gezin en stel iedereen gemakkelijk tevreden. Chiquita-bananen zitten daarnaast vol met belangrijke vitamines, mineralen en tal van andere goede eigenschappen waar alle gezinsleden van profiteren.

Een voedzame snack die perfect is om snel je vitamines aan te vullen tijdens je zomervakantie. Bananen zijn ook een van de beste bronnen van vitamine B6 uit fruit, wat vooral goed is voor zwangere vrouwen en baby’s. Daarnaast zitten ze vol met vitamine C, wat de gezondheid van de hersenen ondersteunt. Zo houd je je hoofd er ook goed bij tijdens je vakantie.  Ze bevatten veel mangaan, wat goed is voor je huid, veel kalium en weinig zout , waardoor ze je bloeddruk op peil houden. De natuurlijke suikers en vezels in onze favoriete snack geven je ook een langdurige energieboost , zodat jij al die leuke zomerse activiteiten kan doen, zonder je ook maar een momentje moe te voelen. Maar vergeet het niet, ook tijdens de winter blijven bananen nog steeds goed voor je! Dus zorg ervoor dat je ze niet alleen in de zomer eet!

Chiquita-bananen zijn onmisbaar tijdens je vakantie, of je nu een dag in de zon thuis in de achtertuin gaat liggen, je op vakantie vertrekt of er gewoon een dag op uit gaat. Waar je ook gaat en wat je ook doet, het is supereenvoudig om een heerlijke Chiquita-banaan, een echt gezonde superfood, mee te nemen. Doe hieronder wat inspiratie op met onze snackideeën en gezonde smoothies. Ideaal voor tijdens je vakantie!

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link