Keukenprinsen En -Prinsessen
april 27th 2021 ・ 4 leestijd in min
We kennen het allemaal, bananenliefhebbers. Soms wil je echt heel graag een smakelijke, hoogwaardige Chiquita banaan eten als er een trosje op je aanrecht of in de winkel ligt dat er verleidelijk (en groen) uitziet. Volledig onrijpe bananen! Of je hebt een mooie tros perfect gele bananen en wat je echt nodig hebt, zijn een paar bruine bananen om mee te bakken. Dus, kun je iets doen met die groene bananen om ze eetklaar te maken? Of kun je een paar bruine bananen produceren voor heerlijk bananenbrood? Gelukkig hebben we een aantal geweldige ideeën om bananen snel te rijpen zodat ze precies in het stadium zijn dat jij nodig hebt.
Oké, dus hoe kun je bananen snel rijpen om te bakken? Recepten vragen vaak om overrijpe bananen, en als je dat niveau van rijpheid wilt, kun je dit natuurlijk het beste bereiken door al die heerlijke natuurlijke suikers te laten ontwikkelen zoals moeder natuur het bedoeld heeft. Maar als je nu bananenbrood wilt, zijn er enkele geweldige tips om een acceptabele bruine banaan te krijgen om mee te bakken. Deze methoden kunnen beter worden gebruikt met gele dan met groene bananen, hoewel bijna rijpe bananen ook geschikt zouden zijn.
Onthoud dus dat als alles wat je in de winkel kunt vinden groene bananen zijn, ze binnen een dag of twee na aankoop in het perfecte stadium van rijpheid kunnen zijn. Je hoeft het alleen maar te weten.
Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!