Nieuws

Chiquita viert de Internationale dag van het gezin

Nieuws

mei 12th 2020 ・ 10 leestijd in min

Feest vieren met het hele gezin

Op 15 mei is het Internationaledag van het gezin en wat is er nou belangrijker dan het gezin? Bij Chiquita doen we er alles aan om gezinnen over de wereld zo goed mogelijk te ondersteunen. We bieden tal van leuke en spannende activiteiten die iedereen thuis kan doen, om zo het hele gezin dichter bij elkaar te brengen.

Gezinsmomenten zijn erg kostbaar. Met de simpele en boeiende activiteiten op onze homepage kan iedereen actief genieten.

Van supermakkelijke bananenrecepten om samen met de kinderen te maken tot geweldige spelletjes en leuke kleurplaten. En wat dacht je van onze fitnessactiviteiten? Er is voor iedere bananenliefhebber wat wils. En bananenliefhebbers weten het een en ander – zo zijn Chiquita’s lekkere bananen van hoge kwaliteit en zitten ze boordevol vezels, vitamines en mineralen. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid, maar geeft je ook de energieboost die je soms zo hard nodig hebt.

Chiquita’s leuke activiteiten bieden voor elk wat wils – neem een kijkje bij ons aanbod en probeer het zelf.

Online spelletjes

Chiquita’s online spelletjes zijn gemaakt om te entertainen – los de moeilijkste puzzels op en train je hersenen door een potje memory te spelen. Er zijn leuke ‘match de foto’s’-spelletjes, waarbij je zo snel mogelijk twee dezelfde foto’s met bananenthema moet vinden. Of speel een ander ‘match’-spelletje, waarbij je leuke Chiquita-foto’s aan symbolen koppelt. En weet je wat extra leuk is? Je kunt er geweldige prijzen mee winnen.

Chiquita Celebrating International Family Day

De grootste Chiquita bananenstickerverzamelaar

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten voor het hele gezin, neem dan een kijkje in het boek van bananenliefhebber Becky Martz, een 70-jarige vrouw uit Florida die al bijna drie decennia bananenstickers verzamelt als hobby. In de loop van de jaren heeft Chiquita honderden unieke versies van de iconische blauwe sticker gemaakt, waarin fitness, entertainment, kunstwerken gemaakt door fans, muziek en nog veel meer centraal staan. Becky bezocht landen over de hele wereld in haar zoektocht naar zeldzame stickers – waarom begin jij ook niet je eigen stickercollectie?

Begin je dag goed met Chiquita’s ontbijtrecepten

Er gaat niets boven een geweldig gezinsontbijt, waarbij je samen met elkaar de dag goed begint. Het vinden van het perfecte ontbijtrecept kan een hele uitdaging zijn. Met een veelzijdige en heerlijke Chiquita banaan verander je een lekkere maaltijd in een fantastische maaltijd. Probeer eens het Chiquita bananensplitontbijt met rood fruit en pindakaas, of wat dacht je van Chiquita bananenwafels met bosbessen en slagroom.

Een ander lekker recept is het Chiquita bananenmuesli-ontbijt in een pot. We hebben tal van heerlijke ontbijtrecepten om een keer te proberen.

Workout voor thuis om fit te blijven

Wat het weer deze zomer ook voor ons in petto heeft, het is belangrijk om fit en gemotiveerd te blijven. Daarom hebben we bij Chiquita een aantal geweldige tips van fitnessgoeroe Frankie Ruiz voor je op een rijtje gezet. Ontdek hoe je het meeste uit je tijd thuis kunt halen, als het om fitness gaat dan. Voor elk gezinslid hebben we een aantal leuke oefeningen in de aanbieding. Zo heb je altijd voldoende inspiratie om van jouw thuistrainingen een succes te maken.

Chiquita bananen brengen het hele gezin op allerlei verschillende manieren met een glimlach bij elkaar. Vergeet niet om je eigen profiel aan te maken op onze website. Hier sla je jouw favoriete recepten op en kun je jouw maaltijden plannen.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap