Gezondheid En Voordelen Keukenprinsen En -Prinsessen

Geniet van de maand van de Vegetarische gerechten met Chiquita bananen!

Gezondheid En Voordelen Keukenprinsen En -Prinsessen

oktober 19th 2020 ・ 5 leestijd in min

Oktober is de maand van de Vegetarische gerechten. Hoe kun je dat nou beter vieren dan met een heerlijke Chiquita banaan? Ons extra lekkere, gezonde fruit is niet alleen vegetarisch, maar uiteraard ook geschikt voor veganisten!

Onze bananen zijn niet alleen fruit van topkwaliteit met een overheerlijke smaak. We zijn ook toonaangevend in de zorg voor het milieu en we doen ons best om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo proberen we een rol te spelen bij het bestrijden van de klimaatcrisis.

Iedereen die dierenwelzijn belangrijk vindt, zal blij zijn om te horen dat we ook ons best doen om ons zorgvuldig te focussen op onze milieu-interventies. Zo proberen we een minimale impact op de natuur en de wezens die erin leven te garanderen. Daarom hebben we belangrijke projecten opgestart om het milieu te verbeteren in de landen waar we werken.

Chiquita bananen zijn ook geweldig voor iedereen die voor zijn gezondheid zorgt. Ze zitten boordevol belangrijke vitamines (waaronder vitamine C en B6), mineralen (kalium en magnesium), natuurlijke suikers en oplosbare vezels.

Hier zijn enkele Chiquita-recepten die je tijdens de maand van de Vegetarische gerechten kunt uitproberen:

Veganistische Chiquita-bananenbroodwafels

Wafels zijn een geweldige manier om de dag te beginnen. En met dit heerlijke recept ben je helemaal klaar voor je dag! Met Chiquita bananen, bloem, ahornsiroop en havermelk zijn ze ook supermakkelijk te maken.

Veganistische Chiquita-bananenroomcupcakes

Cupcakes doen het áltijd goed. En alleen al de naam van deze cupcakes is genoeg om je het water in de mond te doen lopen. Neem Chiquita bananen, rijstmelk, bloem, kaneel en een romige garnering met nog meer heerlijke banaan… en kijk eens aan! Je hebt de perfecte middagsnack.

Veganistisch pindakaas- en Chiquita bananenbrood

Chiquita bananen en pindakaas is een supercombi! In dit lekkere recept gebruik je ook bruine suiker, bloem en olie om een heerlijk bananenbrood te maken. Bestrooi met poedersuiker als garnering.

Veganistische chocolademuffins met Chiquita bananen

Geen verspilling! Dit is het perfecte recept om overrijpe bananen te gebruiken en de heerlijke banaan-chocoladesmaak is té verleidelijk om te weerstaan! Met bananen, bloem, lichtbruine suiker, kokosolie, amandelmelk, cacaopoeder én veganistisch chocoladeschaafsel is dit echt een heerlijke traktatie.

Veganistische Chiquita-banaanmuffins met pecannoten

Als je een notenliefhebber bent, is dit hét recept voor jou. Met bananen, bloem, kokosolie, lichtbruine suiker, amandelmelk, kaneel en lekker veel gehakte pecannoten combineert dit recept een heerlijke smaak en textuur met elkaar.

Of je nu al heel lang vegetariër bent of vegetarisch eten wilt uitproberen tijdens de Maand van de Vegetarische gerechten… Chiquita bananen zijn een ideale manier om ervoor te zorgen dat deze speciale maand niet alleen heel lekker, maar ook superleuk is!

Ga voor meer informatie naar https://www.chiquita.be

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link